Последните статии от нашата Фейсбук страница

3 weeks ago

TiVi.bg

👌 Гледането на телевизия никога не е било толкова лесно! 👌 Тиви.бг предлага предплатен абонамент за телевизия БЕЗ НИКАКВИ скрити условия.

🔥Ако се чудиш какво е това - изпрати ни запитване и ще отговорим на всичките ти въпроси!

😍 През февруари и март най-любими предавания и филми се завръщат с нови сезони. Предстоят нови сериали. Няма и да споменаваме всичките спортни предавания или интересните филми!
Вече не е нужно да избираш какво да гледаш, защото можеш да гледаш всичко!

🖥 С интерактивната телевизия от Тиви.бг можеш да оставяш любимото си предаване на пауза, да връщаш назад, да гледаш пропуснати предавания.

🎬 Няма нужда да избираш между сериала по БНТ, Нова или Бтв, защото можеш да гледаш и трите в удобно за теб време.

⚽️ Не избираш между спортно предаване или интересен филм, защото можеж да гледаш и двете когато си поискаш.

🍳 Не се чудиш кое риалити да гледаш точно сега, защото можеш да гледаш всички.

За използването на услугата е необходимо да имаш интернет и специално устройство - декодер. Цените на абонаментите за телевизия започват от 10 лв/месец. Устройството се заплаща еднократно и остава твоя собственост. Цените на устройствата започват от 80 лв. А най-хубавото е, че няма обвързващ договор, защото услугата е предплатена - плащаш само за периода, в който ще я ползваш. Ако не платиш за следващ период - не дължиш никакви такси.

🔥Изпрати ни запитване и ще ти разкажем повече, ще отговорим и на всичките ти въпроси!

Разгледай и сайта ни: www.tivi.bg
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

TiVi.bg

В момента имаме технически проблем, изразяващ се в появата на надпис "Непозволено използване". Работим по отстраняването му във възможно най-кратки срокове. Извиняваме се за причиненото неудобство. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

TiVi.bg

Възстановена е YouTube апликацията за приемниците MAG.

Апликацията е неофициална (не се поддържа от Google) и е възможно някога отново да спре - изцяло или само за някои клипове. Обичайно неофициалните апликации имат проблеми с клиповете, към които има прикачени реклами, но при промяна в API-то от страна на Google, може напълно да спрат за неопределено време.
... See MoreSee Less

View on Facebook