Начало » Нов канал в план Макс

Нов канал в план Макс

От 1 октомври 2018 година, единственият канал за висококачествено европейско кино EUROCHANNEL вече е изцяло преведен на български език!

Така най-добрите филми от Стария континент вече ще са още по-достъпни за българския телевизионен зрител. За да се запази изцяло изживяването на кинолюбителите преводът е със субтитри, като всички филми се излъчват с оригинален звук.

Програмата на EUROCHANNEL включва богато разнообразие от игрални филми и сериали, произведени в Европа. Място в канала намират продукции, които не може да се видят по никоя друга телевизия. Това, което отличава подбора на филми е факта, че се отделя внимание на възможно най-широк стилов подбор от заглавия, търсят се продукции за най-широк кръг зрители, а не ограничен кръг кинолюбители. Също така нивото на повтаряемост е изключително ниско и всеки месец има над 14 пълнометражни и над 20 късометражни премиери.

EUROCHANNEL е достъпен на позиция 617 само в план “Макс”

Ако бъде избран през езиковите секции, каналът е достъпен още с дублаж на руски и полски и със субтитри на сръбски, английски, френски, албански, естонски, литовски, хърватски и португалски.

Очаквайте скоро и EPG (програма на телевизията).