Лесен абонамент в четири стъпки

1. Избери абонамент

Имаме само три основни плана, но те включват всичко. Можеш да избираш между Премиум, Спорт и Макс.

разгледай

2. Избери устройство

Услугата работи най-добре с декодерите МАГ. Избери най-подходящия от моделите, които предлагаме.

разгледай

3. Избери срок на абонамента

Най-краткият е 1 месец. Получаваш отстъпки при предплащане. За 6 месеца - 5%, а за 12 месеца - 10%.

4. Избери метод на плащане

Можеш да платиш по много различни начини. Избери този, който е най-удобен за теб и завърши поръчката.

Нашите предимства

TIME SHIFT - връщане назад, пауза, архив на предавания.

БЕЗ ДОГОВОР - плаща се само, когато се ползва.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ - имаме натрупан над 5 години опит.

ГЪВКАВИ СМЕ - намираме лесно различни решения.

КАЧЕСТВО - най-добро качество на звук и картина.

НИСКА ЦЕНА - абонамент само за 10 лв. /месец.

За нас

TiVi.bg е подходяща за всички, които искат да гледат висококачествена телевизия, без да се обвързват с договор. Ние не разделяме потребителите на различни групи – например спортни маниаци или домакини, затова абонаментните ни планове започват направо от Премиум – с всичко включено. Всъщност нямаме друг план. Могат да се добавят само програми с допълнително заплащане като Диема Екстра, а всички останали са включени в цената.

За да гледате TiVi.bg на Вашия телевизор, е нужно да включите към него приемник. Приемник може да закупите от нашия магазин или да ползвате свой, ако вече имате такъв и е съвместим с платформата. Не искате второ дистанционно? Няма проблем – нашето дистанционно е програмируемо и управлява и телевизора.

Не губи повече време в търсене

Присъедини се към доволните ни клиенти

Ако все пак имаш колебания – свържи се с нас за тест.

Нашите три плана

Идеалното съчетание между разнообразие и цена

ПРЕМИУМ

разнообразие на ниска цена

10лв/месец
160+ канала
40+ HD канала
интерактивни функции

СПОРТ

за любителите на спорта

15лв/месец
всички канали от Премиум
Диема Екстра
интерактивни функции

МАКС

от всичко по много

20лв/месец
всички канали от пакет Спорт
още HD канали
интерактивни функции

Често задавани въпроси

Кратко обобщение на това, за което ни питате най-често

Често задавани въпроси

Кратко обобщение на това, за което ни питате най-често. На страниците на сайта ни ще откриете още допълнителна и полезна информация. Ако не намирате отговора на някой Ваш въпрос – свържете се с нас.

За да ползвате услугата безпроблемно и без накъсване, интернетът Ви трябва да е със скорост минимум 15-20 мб. 

Можете да измерите  скоростта директно до нашия сървър чрез притежавания от Вас декодер МАГ. Идете в Настройки-Информация за мрежата-Speedtest.

Услугата на ТИВИ.БГ е специално разработена да се ползва с декодерите MAG. Избрахме точно тази марка заради най-доброто съотношение цена-качество. Декодерите са разработени за професионална употреба.

Как да изберете най-подходящия за Вас декодер вижте тук.

Услугата може да се ползва и с всяко устройство, което поддържа m3u листа.  Трябва, обаче, да се има предвид, че ТИВИ.БГ официално поддържа само декодерите МАГ и тези, които се предлагат на сайта ни. Само в този случай гарантираме качество и оказваме техническа поддръжка. За всяко друго устройство не можем да кажем дали ще работи. Също така молим да имате предвид, че използването на услугата с устройство и софтуер, различно от MAG, е неофициално и е на Ваш риск. TiVi.bg не оказва техническа подръжка, помощ при инсталирането, отстраняване на проблеми с настройките и не гарантира работоспособността при използване на Kodi, Android, смарт-телевизор, емулатор и др.

Услугата се активира автоматично след като устройството бъде регистрирано в системата ни. Моля да имате предвид, че това става ръчно и е възможно забавяне в рамките на 24 часа в работно време. Услугата стартира след като включите устройството. Всеки декодер, закупен от нас, е конфигуриран и напълно готов за употреба. Нужно е само да го свържете с рутера посредством LAN кабел, с телевизора – чрез HDMI кабел (обикновено е част от комплекта) и в електрическата мрежа чрез кабела за захранване. Не е неоходимо посещението на техник. Ако декодерът е закупен от друг търговец, ще трябва да го конфигурирате, следвайки АБСОЛЮТНО ТОЧНО описаните стъпки в нашата инструкция. Виж инструкцията тук.

Ако имате собствен декодер и желаете да ползвате нашата услуга, е необходимо да направите няколко настройки. Подробната инструкция за това е тук. Важно е да се спазва АБСОЛЮТНО ТОЧНО описаните стъпки и нищо да не се пропуска.

Възможно е да се добавят допълнителни устройства. В зависимост от абонаментния план може да има допълнителна такса. За повече детайли, моля, свържете се с нас.

За различните видове съобщения и какво означават те, моля, вижте тук.

Подробна инструкция има тук.

Отново обръщаме внимание, че услугата е разработена да се ползва със специализиран хардуер какъвто е декодера МАГ. Само в този случай гарантираме качество и оказваме техническа поддръжка. При ползването по друг начин осигуряваме само съдържанието, клиентът трябва да е в състояние да се справя с всички настройки и отстраняване на проблеми.

Всички методи на плащане са описани тук. Моля, изберете най-подходящия за Вас.

За връзка с нас

как най-лесно да се свържете

Посетете офиса ни

ул. Фр. Жолио-Кюри 23а, София

Обадете ни се

(+359) 02 4018000

Пишете ни

[email protected]

Работно време

понеделник - петък:
10:00–17:00