Промоция 180131 – безплатно устройство

Какво предлагаме?

При предплащане на минимум 120 лв за който и да е от предлаганите абонаментни планове, получавате за ползване устройство MAG250 или TH100. Устройството остава собственост на TiVi.bg и подлежи на връщане.

Ако устройството бъде върнато преди да бъде използвана цялата предплатена сума, останалата част от сумата се възстановява. Ако бъде върнато в първата седмица, цялата сума се възстановява. Използвайте тази възможност за безплатен тест на услугата.

Какво спестявате?

Не е нужно да закупувате декодер (сет-топ-бокс) за гледане на интерактивна телевизия. Заплащате само ниските ни цени за абонаментните планове (например 10 лв за 160+ канала, от които 40+ HD или 20 лв за 200+ канала HD), при това без срочен договор.

Кой може да се възползва?

Тази промоция не е публична и важи замо за конкретни адреси, които са получили покана.

Как да се включа?

Използвайте страницата за контакти. Посочете в текста, че става дума за Промоция 180131.

Валидност на промоцията

До изчерпване на промоционалните количествата от посочените модели устройства.

Общи условия

Няма срочен договор, но таксата за абонамента се дължи до месеца, в който устройството бъде върнато, включително и след изтичане на предплатения период.

В случай на повреда, която се покрива от стандартните гаранционни условия, TiVi.bg подменя устройството за своя сметка. При загуба на устройството или при повреда по вина на абоната (вкл. от гръмотевици, пожар или токов удар, както и при опит за намеса в софтуера или хардуера), не се възстановяват предплатени суми и устройството не се подменя.

Промоцията не може да се комбинира с други отстъпки или промоции. Това включва и отстъпките за предплащане. Пример: промоцията не може да се поръча с едногодишен абонамент за план Макс с 10% отстъпка за 216 лв вместо за 12 х 20 лв = 240 лв, но може да се поръча с предплащане за 120 лв и на шестия месец да се платят 216 лв за още една година.

Промоцията е лимитирана по адрес на ползване. TiVi.bg си запазва правото да деактивира устройството, ако без предварително съгласуване то се използва на различен адрес.

Често задавани въпроси

В: Мога ли вместо промоционалния,  да получа друг модел устройство  (MAG256, MAG322 и др.), например срещу доплащане?
О: Промоцията е само за посочените модели. Когато е посочен повече от един модел, изборът се прави от TiVi.bg според наличностите. По всяко време можете да си закупите друг модел устройство и да използвате с него останалата част от предплатената сума.

В: Каква е разликата между промоционалните устройства и другите модели?
О: MAG250 е по-бавен и с по-малко памет от актуалните модели от серията MAG с по-големи номера. По-новите модели имат и по-съвременен медияплейър, който възпроизвежда повече и по-големи файлове от външен носител (USB). Някои от новите модели (напр. MAG256) поддържат 4K (UHD) резолюция. Други функционални разлики няма.
TH100 е бюджетен модел,  който е с бърз процесор, но при него не работят някои от допълнителните приложения (Youtube, MagicCast, Web browser и др.), и има незначителни ограничения във функционалността (към датата на промоцията: не може да се избира език, различен от български, когато каналът или филмът от USB има няколко аудиопотока или различни субтитри).

В: Имам повече от един телевизор. Какви са условията за допълнителни устройства?
О: Промоцията ви дава едно безплатно устройство. За второ устройството можете да си закупите всеки един от предлаганите модели (вкл. MAG250 или TH100 при наличност). Към един основен абонамент можете да прикачите до 3 допълнителни устройства (общо 4). При избор на план Макс (20 лв. / месец), допълнителните устройства се ползват без абонамент. При останалите планове абонаментът е по 2 лв / месец. Системата следи дали всички устройства работят с един и същ интернет (IP адрес).

В: Мога ли да си променям абонаментния план?
О: Да. Ако промяната се прави след започването на месеца, платените до края на месеца суми от стария план “изгарят”. Пример: на 15-то число преминавате от план 10 лв на план 20 лв. Системата ще ви таксува по новия план само за оставащия половин месец (10 лв), но няма да върне 5-те неизползвани лева от стария план.

В: Мога ли да ползвам услугата няколко месеца, после да направя прекъсване, например по време на отпуската, а след това да продължа да я ползвам?
О: Това е стандартна възможност за нашите предплатени услуги, но конкретно при тази промоция, абонаментът се дължи за цялото време, през което устройството е у вас, както ако приемникът е взет под наем. Ако желаете да прекъснете за кратко, трябва да ни върнете устройството за това време. Ако си закупите устройство, ще можете да плащате абонамента само за времето, за което желаете да ползвате услугата (месец по месец).