Начало » Нови начини за плащане

Нови начини за плащане

Днес пуснахме два нови начина за плащане в онлайн магазина.

ЗАБЕЛЕЖКА: онлайн магазина се използва само за първоначална поръчка на устройство и/или абонамент. За плащане на текущи сметки (фактури) използвайте начините за плащане, посочени в страницата “Методи на плащане” и във вашата месечна фактура. Тези методи на плащане са автоматизирани и сметката ви ще бъде заредена (и услугата пусната, ако е била спряна) до 5 минути. Ако пускате нова поръчка с цел заплащане на месечна сметка за стар абонат, очаквайте забавяне в обработката от порядъка на 24 часа, тъй като поръчките в магазина се обработват ръчно, по реда на подаването им.


Плащане с кредитна и дебитна карта

Вече приемаме плащания с всяка кредитна или дебитна карта. Въвеждането на номера на картата става в сайта на платформата myPOS и ние нямаме достъп до него. Дори системата ни да бъде хакната или информацията открадната от недобросъвестен служител, вашата карта е сигурна, защото единствената информация, която ние получаваме, е дали трансакцията е била одобрена или отказана от банката, но не виждаме номера или други лични данни.

Очаквайте скоро добавянето на възможност за плащане с карта и на текущите сметки (фактурите).


Плащане с “Плати после” (Кредисимо АД)

Искате да имате телевизия още днес, но до заплата остават цели две седмици?

Предпочитате да плащате на вноски, вместо да платите накуп цената на устройството?

С метода на плащане “Плати после” ще получите устройството и абонамента веднага, но можете да забавите вашето плащане до 15 дни без оскъпяване или да го изплатите на вноски за по-голям срок. Оскъпяването след гратисния период е според договора, който ще сключите с Кредисимо АД.  TIVI.BG не е страна по този договор и не получава никаква информация по него – лична или търговска. “Плати после” може да се използва за поръчки над 50 лв. За повече информация вижте platiposle.bg

 

Вашият коментар