Начало » Нови начини за плащане

Нови начини за плащане

Днес пуснахме два нови начина за плащане в онлайн магазина.

ЗАБЕЛЕЖКА: онлайн магазина се използва само за първоначална поръчка на устройство и/или абонамент. За плащане на текущи сметки (фактури) използвайте начините за плащане, посочени в страницата „Методи на плащане“ и във вашата месечна фактура. Тези методи на плащане са автоматизирани и сметката ви ще бъде заредена (и услугата пусната, ако е била спряна) до 5 минути. Ако пускате нова поръчка с цел заплащане на месечна сметка за стар абонат, очаквайте забавяне в обработката от порядъка на 24 часа, тъй като поръчките в магазина се обработват ръчно, по реда на подаването им.


Плащане с кредитна и дебитна карта

Вече приемаме плащания с всяка кредитна или дебитна карта. Въвеждането на номера на картата става в сайта на платформата myPOS и ние нямаме достъп до него. Дори системата ни да бъде хакната или информацията открадната от недобросъвестен служител, вашата карта е сигурна, защото единствената информация, която ние получаваме, е дали трансакцията е била одобрена или отказана от банката, но не виждаме номера или други лични данни.

Очаквайте скоро добавянето на възможност за плащане с карта и на текущите сметки (фактурите).


Плащане с „Плати после“ (Кредисимо АД)

Искате да имате телевизия още днес, но до заплата остават цели две седмици?

Предпочитате да плащате на вноски, вместо да платите накуп цената на устройството?

С метода на плащане „Плати после“ ще получите устройството и абонамента веднага, но можете да забавите вашето плащане до 15 дни без оскъпяване или да го изплатите на вноски за по-голям срок. Оскъпяването след гратисния период е според договора, който ще сключите с Кредисимо АД.  TIVI.BG не е страна по този договор и не получава никаква информация по него – лична или търговска. „Плати после“ може да се използва за поръчки над 50 лв. За повече информация вижте platiposle.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *